Jei praeityje jus pribloškė reikalingų namų projektų sąrašas, tai jūsų šansas, kaip profesionalas, įgyvendinti kelis paprastus „pasidaryk pats“ namų projektus. Net jei manote, kad esate mažiausiai patogus žmogus, šie namų projektai yra įgyvendinami.

Vykdydami „pasidaryk pats“ projektus namuose, galite ne tik sutaupyti pinigų, bet ir išmokti naudingų įgūdžių. Šių įgūdžių   namu projektai   ugdymas gali sustiprinti jūsų protinius gebėjimus, o tuo pačiu metu galite atrasti naujų aistrų ir daugiau pasitikėjimo. „Pasidaryk pats“ namuose taip pat gali būti kūrybiškų būdų išreikšti save.

1. Užsklanda siena
pasidaryk namuose
Nuotrauka: istockphoto.com

Tapetai gali suteikti spalvų ir raštų elegantiškai arba gaivinančiai, o dažai ne visada gali atitikti. Galima įsigyti iš įvairių medžiagų, ji taip pat gali suteikti jūsų kambariui tekstūros. Šiuolaikiniai išklijuoti popieriai palengvina jūsų „pasidaryk pats“ dekoro pritaikymą. Tiesiog būtinai išmatuokite kiekvienos sienos aukštį ir plotį ir padauginkite šiuos skaičius, kad apskaičiuotumėte sienos kvadratinį metrą.

Galite atimti 10 kvadratinių pėdų už kiekvieną duris ar didelį langą. Jei jūsų pasirinktas tapetas turi raštą, profesionalai rekomenduoja įsigyti papildomą ruloną ar du toje pačioje dažų partijoje, priklausomai nuo rašto dydžio.

2. Padarykite kompostą
„pasidaryk pats“ namų projektai
Nuotrauka: istockphoto.com

Kompostavimas nukreipia medžiagas nuo atliekų srauto, sumažina šiukšlių sąvartynuose ir pagerina dirvožemį: naudinga visiems. Tai paprastas įprotis pasiimti. Tiesiog būtinai sužinokite, ką galima kompostuoti – pavyzdžiui, vaisius, daržoves, kavos tirščius, džiovyklės pūkelius, susmulkintus laikraščius, nupjautą žolę, mažus lapus ir šakeles – ir ko negalima. Pavyzdžiui, į kompostą nedėkite mėsos ar pieno produktų.