Er du stolt av deg selv som en kompetent handy mann? La oss innse det, det er mange kvinner som bare elsker gutter som kan vende hånden til omtrent alt rundt huset. Men det er ikke nok å "bare" være   bilbur  en handy mann, for å være en etterspurt handy mann må du utvikle mange forskjellige sett med ferdigheter.

Noen mennesker liker bare å gjøre små, praktiske jobber med tømmer, kanskje reparere dørkarmer - vindusrammer og karmer eller reparere noen råtne gulvbord, og tro det eller ei, ser det ut til at den enorme hæren av folk som jobber som nevenyttige menn aldri går tom for arbeid.

Kanskje i stedet for å markedsføre tjenestene dine som en allsidig altmuligmann, kan du spesialisere og konsentrere ferdighetene dine på visse områder, for eksempel reparasjon av treverk - gjerdereparasjoner - reparasjoner av husholdningsredskaper - reparasjoner av hagemøbler - reparasjon av hageutstyr og verktøy, det er en nesten endeløs liste som kan settes sammen på den generelle handy man-arenaen.

Men bare tenk om du gjorde en spesiell innsats og gikk litt lenger
enn den gjennomsnittlige nevenyttige mannen gjør med sine ferdigheter, og inkluderte spesielle metallhåndverksferdigheter som plasserte deg i en posisjon som få andre mennesker kunne tilby i ditt område, ville det ikke gi deg et konkurransefortrinn.